Welke pyjama’s past het beste bij jou?

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen voorkeur welke pyjama het lekkerst is om te dragen tijdens een goede nachtrust. Waar de een het heerlijk vindt om alleen in ondergoed te slapen vindt de ander een compleet huispak weer comfortabel. In dit artikel zetten wij de lekkerste pyjama’s voor jou op een rijtje. Zo weet je welke opties er zijn en welke uiteindelijk het beste bij jou past! 

Shortama 

De shortama is ideaal tijdens zomerse temperaturen. De naam zegt het eigenlijk al ‘short=klein’ en ‘ama=pyjama’. Kortom, de verkorte versie van de reguliere pyjama. Een shirt met korte mouwen en een korte broek. Een toepasselijk pyjama als je er niet van houdt om alleen in ondergoed te slapen, maar ook niet van een lang pyjama-shirt en een lange broek. De shortama is de ideale nachtkleding voor de modieuze man en vrouw. Tijdens zomerse temperaturen stapt u eenvoudig uit bed en loopt u naar beneden voor een lekkere kop koffie met een krantje in de zon. 

Nachthemd 

Het nachthemd kent meerdere varianten. Zo is er het lange nachthemd voor vrouwen gemaakt van satijn. Een lekkere zachte stof die comfortabel aanvoelt op de huid. Meestal ter lengte van de heupen. Ten tweede is er het nachthemd in de vorm van een overhemd of blouse. Meestal komt dit nachthemd in een oversized maat, waardoor beweegruimte gemakkelijk aanvoelt. Dit is eveneens ook nog een ‘trendy’ mode-item en is fashionable en comfortabel tegelijk.  

Pyjama 

De reguliere pyjama is tegelijkertijd de meest traditionele pyjama. Vroeger wisten mensen niet anders dan deze pyjama’s te dragen als nachtkleding. Meestal in ruiten patronen. Hedendaags zijn de reguliere pyjama’s nog steeds populair. Je vindt ze in leuke prints, kinderpyjama, herenpyjama’s of vrouwenpyjama’s. Voor iedereen zit er wat leuks tussen. 

Huispak 

Een huispak heren of voor vrouwen! Een item dat zijn populariteit met name heeft te danken aan de ‘onesie’. De naam zegt het eigenlijk al. Het is een combinatie van een vest met een broek. Meestal voorzien van een lekkere stof zoals fleece of katoen.  

Ondergoed 

Vrijwel de populairste nachtkleding voor heren. Lekker simpel! Alleen het ondergoed zorgt voor meer beweegruimte tijdens het slapen, vandaar dat heren vaak kiezen voor alleen een ondergoed. Ook vrouwen kiezen er vaak voor zonder nachtkleding te slapen, dit is ook nog eens goed voor de bloedsomloop!  Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *