lingerie

Wat kun je thuis doen tijdens de Corona lockdown?

We hebben er inmiddels een tijdje mee te maken, we hebben daardoor meerdere lockdowns versleten. Corona, oftewel covid-sars-cov-2. We worden er moedeloos van, we zijn moe gestreden. Kunnen we winnen van dit virus als maatschappij, hoe lang kunnen we deze ‘ontbrekingen van de maatschappij’ nog volhouden? Het zijn allemaal vragen die door je hoofd spoken.

Ik, Linda van 32 jaar, ben vrijgezel en ben een echte levensgenieter. Ik werk doordeweeks hard als register accountant. Een baan waar altijd hoge druk op staat en waar geen 9 tot 5 mentaliteit gewenst is. Het weekend was voor mij twee jaar geleden nog een uitlaatklep. Uit eten gaan met vriendinnen, daten en ook af en toe nog wel het nachtleven ontdekken. 

Op het moment dat ik dit schrijf, zit alles weer op slot. Uit eten kan wel, maar dan moet het overdag..dus een ontbijt, lunch of brunch zit er wel in, maar niet zoals we gewend zijn. Ons heerlijk laten gaan tot laat in de avond met een wijntje. 

Wat is dan de oplossing?

Ik zit maar een beetje thuis in het weekend, ik ben wat voorzichtiger met afspreken. Om nou in het weekend ook nog door te gaan werken gaat me te ver. Echte hobby’s heb ik niet, nou ja… ik ben wel gek op seks.. maar, dat zit er ook even niet meer in. Tinder heb ik al uitgespeeld inmiddels en daar ben ik wel op uitgekeken :-).

Het internet dan maar afstruinen, op zoek naar inspiratie. Ik bedacht me ineens, ik ga mezelf weer eens heerlijk verwennen. Een heerlijk potje ouderwets masturberen. Heerlijk ontspannen en ja…wat moet ik anders met mijn tijd? Ik werd al nat bij de gedachte, maar ik mis die vulling zo. Dus ik besloot in deze gekke bui eens een bezoekje te wagen op een online seksshop. Ik heb nog nooit seksspeeltjes gehad, waarvan ik weet dat mijn meeste vriendinnen daar heel content mee zijn. Ik ga het doen, ik ga een dildo doen dacht ik!

Wat voor dildo ga ik doen?

Dan heb je ineens een pagina met allemaal dildo’s… Heel veel dildo’s. Wil ik een dikke dildo, een dunne dildo, of juist een hele sierlijke dildo? Aangezien het best een tijdje geleden is geweest dat ik er iets in heb gehad en ik best wel besluit ik voor een dildo te gaan van 14 centimeter en een kleine diameter. En, voor het geval ik nog iets meer zou willen bestel ik gelijk maar een tweede dildo bij, een iets langere en dikkere dildo met een ribbelachtige structuur voor extra stimulatie. Omdat ik niet wat me te wachten staat heb ik keurig een klein flesje glijmiddel er bij gekocht. De voorpret gaat nu al beginnen, dat is mijn geheimpje. Laten we stellen dat ik niet meer kan wachten voor de dildo binnen is ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.