Geweldige lingerie trends voor in de zomer!

De zomer staat weer voor de deur en dus is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van lingerie. Benieuwd welke lingerie trends je de komende zomer weer gaat zien? Zo zijn bijvoorbeeld peekaboo bottoms helemaal in, waarbij het ondergoed iets hoger dan de heupen uitkomt. Of de tattoo print, waarbij de lingerie eerder op een tattoo lijkt dan op een lingerie setje. Lees verder en ontdek welke lingerie trends het beste bij jou passen.

Wat dragen we op het strand?

Laten we beginnen met de zomertrends voor op het strand. We weten niet of mannen er dol op zijn, maar tegenwoordig zijn we steeds meer bodysuits. Het grote voordeel van de bodysuits is dat je met een setje meerdere combinaties kunt maken. Ze zitten erg comfortabel waardoor je ze ook onder je broekje of jurkje kunt dragen. Lekker makkelijk. Ook op het strand zien we meer vrouwen die voor een peekaboo bottom kiezen.  

De lingerie trends op een rijtje

Er zitten verschillende lingerie trends aan te komen waar wij vrouwen helemaal blij van worden. Met name de peekaboo bottoms zijn erg populair op dit moment. In eerste instantie zien ze eruit als traditionele ondergoed, maar doordat je ze hoger optrekt ziet het er heel anders uit. Daarbij zien we ook steeds meer vrouwen lopen in de bralette waarbij er verschillende figuurtjes rondom de BH zitten. Het is een BH zonder beugel. Je ziet deze vaak zonder padding voorbij komen. Deze BH zit erg comfortabel, zeker op een warme zomerdag!

Kies voor de kleur nude

Steeds meer lingerie is te vinden in de kleur nude. Hiermee wordt je huidskleur bedoeld. Wat je dus vaak doet is dat je voor een kleur kiest die bijna hetzelfde is als jouw huidskleur. Nude kleuren komen in verschillende tinten kleuren voor net als huidskleuren. Ook is het panterprintje weer helemaal terug van weggeweest. Niet iedereen zal ervan houden, maar toch maakt het zijn opmars weer. Nu kun je eindelijk weer eens schreeuwend of brullend je slaapkamer inkomen.

 

Tot slot zien we ook steeds meer velvet terugkomen. Tot op de dag van vandaag nog niet helemaal doorgekomen in de lingeriewereld, maar daar zit absoluut verandering in te komen. We verwachten dat we in de komende zomer veel vrouwen in velvet gaan zien.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *