Kinky lingerie shoplog

Beste lezers. Net zoals Heleen van Rooyen met haar seks dagboek gaan Paul en ik volledige openheid geven over wat er bij ons allemaal afspeelt in de slaapkamer. Zo wordt het gebruik van een erectiepil steeds populairder

In vorige blogs heb je al kunnen lezen onze successen en mislukkingen wanneer het aankomt op vibrators en glijmiddel. Vandaag in de blog gaan we iets anders nog meer fundamenteel behandelen, namelijk het lingerie. Het juiste lingerie kan een man namelijk echt triggeren. Jij als vrouw ziet er op je meest aantrekkelijkst uit als het goed is. Inderdaad als het goed is want not all lingerie is created equal kunnen we ook hier zeggen.

Ik ging dus op zoek naar beste lingerie op het web. Ik stuitte al snel op seksshop De Paarse Keizerin. Spannende website zeg ik kom al helemaal in die vijftig tinten sferen als ik rondkijk. Al snel vond ik hier opwindende lingerie. Mijn oog viel op de zwarte peignoir van Vanilia. Wat een pracht exemplaar zeg. Bestaat uit viscose en elastan. Daardoor zit de peignoir zo lekker. Maar je ziet er dus ook sexy uit. Ik heb hem maar gelijk aan mijn winkelwagentje toegevoegd. Er werd aanbevolen om een nachtjurkje bij te kopen. Dat heb ik dan ook maar gedaan van hetzelfde merk en deze heet ‘Sarah’. Dezelfde materialen gemaakt als de peignoir. Met beide heb je het beste in huis. Het merk had ik nog niet genoemd maar dat is Vanilia. Ik heb ook een paar normale jurken van dat merk voor dagelijks gebruik, dus ik wist al dat dit een zeer hoogstaand merk is, maar nu hebben we er dus ook lingerie van. En ik moet zeggen dat dat tot nu toe zeer bevalt. En niet onbelangrijk het oog wil ook wat dus wat vindt Paul ervan? Nou ik kan wel merken dat sinds ik deze peignoir en nachtjurkje draag op vrijdagavond dat Paul nog meer opgewonden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.