Welke soorten bh’s zijn er?

Er zijn vele verschillende soorten bh’s, en we horen ze allemaal uit elkaar te kunnen houden. Toch blijft het soms best moeilijk om ze uit elkaar te kunnen houden. Daarom hebben we in dit artikel toch nog even alle bh-soorten op een rijtje gezet, om het even makkelijk te houden.

Balconette

De Balconette is een bh waarbij de cups dicht tegen elkaar aan staan, het geeft je een mooi decolleté.

Beugel

Een beugel bh is met beugels aan de onderkant van de cups, je hebt hierdoor meer ondersteuning en comfort.

T-shirt bh

Deze bh heeft geen beugel en vormt zich dus vooral naar jouw borsten. Het voordeel hiervan is wanneer je een strak shirt draagt, kun je niet de beugel zien in de bh: omdat hij er niet is.

Bralette

Een bralette heeft ook geen beugels, maar is ook niet voorgevormd en dat is de T-shirt bh dan weer wel. Het voelt alsof je geen bh aan hebt, en dat maakt het juist zo comfortabel. De bralette biedt niet zoveel steun als en bh met beugels, maar is vaak wel net zo mooi. Vaak zijn de bralettes van kant.

Demi bh

Deze bh is laag uitgesneden en dekt je borst minder, maar hij heeft wel een beugel. Een goede bh voor wanneer je een laag uitgesneden T-shirt hebt.

Longline bh

Deze bh heeft een bredere band onder de beugel. Deze kan zelfs komen tot de heupen. Hij biedt extra ondersteuning en kan ook je taille mooi vormen.

Plak bh

Deze bh is strapless en plak je o je borsten. Het heeft dus geen schouderbandjes of een band. Perfect als je een laag uitgesneden T-shirt of jurk hebt waar je dat doorheen ziet.

Push up bh

Deze bh heeft een opgevulde cup. Hierdoor gaan je borsten meer omhoog en dichter bij elkaar staan, hierdoor lijken ze groter.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bh-soorten, maar dit zijn een paar veel voorkomende soorten. Wil je nou meer informatie over alles voor vrouwen, kijk dan eens op vrouwenstijl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *