Waarom goed ondergoed van belang is

Waarom goed ondergoed van belang is

Velen hebben weinig aandacht voor de kwaliteit van hun ondergoed. Als hun ondergoed de juiste maat heeft, goed zit en een  trendy kleurtje heeft zijn ze al dik tevreden. Zowel het materiaal als de kwaliteit en de duurzaamheid van hun ondergoed is voor velen bijkomstig. Voldoende aandacht voor het draagcomfort als de prijs van je ondergoed is belangrijk, maar er zijn nog tal van andere factoren waar je best rekening mee houdt bij de keuze van het juiste ondergoed. Welke zijn die factoren en welke invloed hebben ze op het dragen van je ondergoed?

Rj bodywear vergroot je zelfvertrouwen

In een oude versleten onderbroek met een uitgetrokken elastiek en van mindere kwaliteit voel je je wellicht niet erg comfortabel. Ook al ziet niemand je ondergoed op je werk of op school, is het toch voor iedereen veel aangenamer om een onderbroek, boxershort, hipster of string van goede kwaliteit te dragen, zoals RJ bodywear. Zo moet je niet beschaamd zijn wanneer plotseling je onderbroek opeens boven je broek uitkomt. En zeker wanneer je een afspraak met iemand hebt wil toch zeker ook mooi en goed verzorgd ondergoed dragen toch? Het dragen van mooi en goed passend ondergoed zorgt ongetwijfeld voor meer zelfvertrouwen. maar het dragen van mooi ondergoed zorgt nu eenmaal voor meer zelfvertrouwen. Want wie is nu zeker van zijn als zijn of haar ondergoed best niet gezien wordt?

Duurzaam ondergoed ook goed voor ons milieu

Met de aankoop voor duurzaam ondergoed zijn we niet alleen vriendelijk voor moeder natuur. Duurzame producten en dus ook duurzaam ondergoed verslijten veel minder snel en gaan dus veel langer mee. Zo sparen we niet alleen ons leefmilieu, maar even goed maar ook je portemonnee. Duurzame materialen voor ons ondergoed zijn naast katoen nu ook meer en meer bamboe. Die verslijten nauwelijks, zelfs niet na veel dragen en wassen.

Snelle groeier

Daarbij komt nog dat bamboe veel sneller groeit dan bijvoorbeeld katoen zodat bamboe veel regelmatiger gekapt worden. Om bamboe te telen hebben we ook veel minder water nodig. Eenzelfde hoeveelheid katoen heeft tien maal meer water nodig dan bamboe. Daarnaast wordt er bij de teelt van katoen allerlei chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt terwijl dit bij bamboe niet eens nodig is. Bamboe is dus een uitstekend alternatief voor katoen. Het is dus zeker niet te verwonderen dat ook wij meer een meer kiezen voor comfortabel ondergoed uit bamboe. Bamboe heeft niets dan voordelen, zowel voor moeder natuur als voor ons. Bamboe als grondstof is veel milieuvriendelijker dan katoen of polyester. Bamboe gaat ook veel langer mee waardoor er ook minder geproduceerd moet worden.

Ondergoed uit natuurlijke materialen is ook huidvriendelijk 

Het materiaal van goedkoop ondergoed is vaak van slechte kwaliteit en kun je na enkele maanden meestal weggooien. Dat is dus niet zo met rj bodywear uit natuurlijke materialen zoals katoen en bamboe. Bamboe is in de eerste plaats super zacht. Dat verhoogt je draagcomfort en respecteert de gezondheid van je huid. Bamboe is een sterk ademend materiaal waardoor transpiratie tijdig wordt afgevoerd en huidirritatie wordt voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *