Dit zijn de zeven pastelmodellen van dit seizoen

Rosa Faia Spring-Summer collectie 2019

De lente komt eraan en iedereen krijgt opruimkriebels. We frissen de kledingkast op en zouden dat eigenlijk ook ieder seizoen met de lingerielade moeten doen. En dan daarna je assortiment aanvullen met de knappe beha’s uit de Rosa Faia Spring-Summer collectie. Mooie beha’s met liefdevolle details en superieure afwerking. Dit zijn de zeven pastelmodellen van dit seizoen.

Rosa Faia Caroline
Een geschikte beha voor onder een strak T-shirt, zie die maar eens te vinden. Gelukkig is daar Rosa Faia Caroline. Door de frisse mintkleur en fijne afwerking lijkt dit model onzichtbaar onder strakke, aansluitende kleding. De beugelbeha biedt steun en stabiliteit. Want zelfs als je het niet ziet, wil je ervan verzekerd zijn dat het goed zit. Consumentenadviesprijs € 69,95.

Caroline

Rosa Faia Grazia
In dezelfde kleur als model Caroline maar dan wat romantischer vormgegeven. Waar ‘Caroline’ naar het sportieve neigt, is de Rosa Faia Grazia meer een statement beha. Door het stijlvolle borduursel oogt het chique en sexy. Inclusief stevige cup en driedubbele borststeun. Consumentenadviesprijs € 59,95.

Grazia

Rosa Faia Fleur
De Rosa Faia Fleur beugelbeha is gemaakt van verleidelijk kant en verschijnt dit seizoen in de kleuren Edel Crystal en Powder Blue. Door de hoge kwaliteit en perfecte pasvorm geeft de beha een elegant en zelfverzekerd gevoel. Te verkrijgen tot en met cup J. Consumentenadviesprijs € 54,95.

Fleur

Rosa Faia Josephine
Geïnspireerd op de extravagante Josephine Baker. Dan kan zo’n beha eigenlijk al niet meer stuk. Die kleur. Die bandjes. Dat borduursel. Prachtig, romantisch en verfijnd tegelijk. Het model dat je letterlijk en figuurlijk een boost geeft. Je nieuwe lievelings-item: Rosa Faia Josephine, voor een ‘Strawberry Summer’. Consumentenadviesprijs € 69,95.

Josephine

Rosa Faia Lace Rose
Rosa Faia Lace Rose is een softshell beha zonder beugel gemaakt van glanzend elastan. Dit model sluit naadloos aan op de huid waardoor de beha heerlijk draagt. Perfect onder strakke kleding. Met magenta als hoofdkleur van deze luxe limited edition, draag je de lente met je mee. Consumentenadviesprijs € 54,95.

Lace Rose

Rosa Faia Selma
Lingerie mag best gezien worden en die proef neem je op de som met Rosa Faia Selma. Het golvende behabandje geeft een speelse uitstraling. De zachte kleur zorgt voor klasse. Zo kun je een deel van het bandje bijvoorbeeld showen tijdens het dragen van een oversized trui. Consumentenadviesprijs € 59,95.

Selma

Rosa Faia Twin Art
De Rosa Faia Twin Art is een all-time favorite binnen de Rosa Faia familie. En sinds dit voorjaar te verkrijgen in het stijlvolle creamy rose met een motief van subtiele penseelstreekjes. Onzichtbaar onder een zwoele zomerjurk. Consumentenadviesprijs € 69,95.

Twin Art

Informatie
Rosa Faia pastelkleurige beha’s zijn verkrijgbaar vanaf € 54,95.
Ga voor informatie, maten en verkooppunten naar www.anita.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *