lingerie

Verschillende soorten BH’s

Een beha is een vormvaste onderkleding die helpt de borsten te ondersteunen en vorm te geven. Er zijn vele soorten beha’s verkrijgbaar in maten variërend van klein tot maxi, ontworpen om verschillende niveaus van steun en comfort te bieden. In deze blog lees je verschillende opties!

Dagelijkse BH’s

Het meest voorkomende type beha is de dagelijkse beha, ook wel t-shirt beha genoemd. Deze beha’s hebben voorgevormde cups, zijn licht gevoerd met schuim of vulling voor steun en contouren, en bieden vaak een soepele dekking onder kleding. Andere soorten dagelijkse beha’s zijn bijvoorbeeld demi cups, plunge, bralettes, sport en strapless BH’s. Bij https://www.pavocouture.nl/ zijn veel van deze soorten BH’s verkrijgbaar.

BH’s voor speciale gelegenheden

BH’s voor speciale gelegenheden hebben vaak sierlijke ontwerpen, zoals balconette, kanten details en ingewikkelde bandjes. Push-up bh’s zijn ontworpen om het decolleté te versterken door de borsten omhoog en dichter bij elkaar te brengen met speciaal geconstrueerde cups of vulling. Plungebeha’s hebben diepe halslijnen die een aantrekkelijk silhouet creëren bij het dragen van laag uitgesneden topjes of jurken.

Overige soorten BH’s

Vrouwen met een volslank figuur hebben baat bij ondersteunende plus size bh’s in grote maten (tot 46) voor meer comfort en minder rugpijn bij grotere borsten. Zwangerschapsbeha’s zijn speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen om extra bedekking te bieden met verstelbare banden voor groei tijdens de zwangerschap. Voedingsbeha’s zijn gemaakt voor gemakkelijke toegang tijdens borstvoeding sessies met clips die met één hand snel losgemaakt kunnen worden zonder de kleding helemaal uit te trekken.

Zo zie je, voor elke vrouw is een soort BH te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *