Grijze T-shirt als basic voor iedere man

bearded man sitting on the stairs on the street

 

Iedere modebewuste man heeft basic T-shirts in de kast hangen in diverse kleuren. Een must-have van dit moment is het grijze T-shirt. Niet verbazingwekkend, want een grijs shirt heeft een moderne verzorgde uitstraling. Grijs oogt slanker dan een wit shirt, maar ziet er net even wat frisser uit dan een zwart shirt. Bovendien leent een grijskleurig T-shirt zich ook uitstekend om onder een overhemd te dragen. Door de neutrale kleur zal dit T-shirt niet snel doorschijnen.

 

Grijze shirts van ShirtsofCotton

Bij ShirtsofCotton vind je verschillende modellen van grijze T-shirts. Naast de keuze tussen een V-hals of ronde hals, kun je als man ook kiezen voor een diepe, of extra diepe V-hals. Dit geeft een sexy, stoere look. De perfecte uitstraling om als man zomers te flaneren op een zonnig terras, of juist onder een donker colbert. Zo geef je een zakelijk jasje een frivool accent. De grijze T-shirts zijn beschikbaar in de maten XS tot en met zelfs 4XL. Voor elke man de juiste maat.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Shirts of Cotton T-shirts werkt alleen met de meest hoogwaardige katoensoort, de zogenaamde American Cotton. Deze stof is speciaal voorgewassen en voorgekrompen. Hiernaast is 5 procent elastaan toegevoegd. Deze materiaalcombinatie zorgt ervoor dat de de T-shirts ook na veelvuldig wassen de originele pasvorm blijft behouden en blijft ook de kleur helder en fris. Bovendien zijn de shirts lekker zacht, voor optimaal comfort.

 

De perfecte pasvorm

Niet alleen het gebruik van de juiste materialen bevordert het draagcomfort van de grijze shirts van Shirts of Cotton, ook zijn alle T-shirts licht getailleerd en iets langer dan de gemiddelde T-shirt lengte. Onder de oksels zijn de shirts iets ruimer gemaakt, waardoor de stof ook in de okselholte goed blijft ademen. Heerlijk luchtig op een warme, zomerse dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *